Instagram hesap silme/kapatma

Instagram hesap silme/kapatma

Instagram hesap silme/kapatma işlemleri kolaylık ile yapılabilen işlemlerdir. İşlemler için öncelikle kişilerin Instagram hesabında belirli işlemler yapmaları gerekmektedir. Instagram hesabını dondurma işlemi ile birlikte kişiler tekrar Instagram uygulamasına girince aynı hesaba ulaşabilmek mümkündür.

Dondurma işlemi ise genellikle bir süreliğine Instagram uygulamasını kullanmak istemeyen kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır. Kullanıcılar hesabı dondurmak için birkaç adımı takip etmeleri gerekmektedir. Dondurma ile hesap kapatma birbirine karıştırılabilmektedir ancak tamamen farklıdır.

Dondurulan hesaba tekrar giriş yapabilmek mümkünken hesap kapatma işlemi sonrasında kullanıcının hesabı tamamen ortadan kalkmaktadır. İki kavramın birbirine karışmaması gerekmektedir.

Instagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Instagram hesap silme/kapatma işlemleri adımlar takip edildiği sürece son derece kolay bir işlemdir. İşlemi yapmak için gerekli olan çeşitli linklere rastlamak mümkündür. İşlemleri yapmak için gerekli olan işlemlere hemen hemen her yerden ulaşmak mümkündür.

İşlemler sonucunda ise hesaba tekrar ulaşım söz konusu dahi değildir. İşlem ise hem mobil olarak hem de bilgisayar ya da tablet üzerinden yapılabilmektedir. Instagram'da hesap silme/kapatma işlemleri sonrasında hesaba tekrar giriş yapılamamaktadır. Adımlar için öncelikle gerekli olan kişinin Instagram hesabına sahip olmasıdır.

Instagram hesap silme/kapatma işlemlerinde bulunan silme işlemi sonrasında Instagram hesabına tekrar giriş yapılmamaktadır. İşlemin ise dondurma işlemi ile karışmaması gerekmektedir. Hesap silmek için Instagram'ın sunmuş olduğu linke ulaşmak gerekmektedir. Linke çeşitli sitelerden ulaşmak mümkündür.

Uygulamadan direkt olarak hesabı silmek mümkün değildir. Bu yüzden çeşitli karmaşalar yaşanabilir. Ancak adımlar takip edildiği müddetçe herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Silme işlemini gerçekleştirebilmek için Instagram hesabına giriş yapılması gerekmektedir.

Giriş yapılmasının ardından Instagram kullanıcılarına ''Hesabını neden siliyorsun?'' sorusunu yöneltmektedir. Daha sonra ise kişilerden şifre istenilmektedir. Kullanıcının şifresini doğru girmesi ile beraber ''(Kullanıcı adı)'nı sil'' butonuna tıklamak gerekmektedir. Bu sayede kullanıcılar hesaplarını silmiş olmaktadırlar.

Silinen hesap sonrasında ise hiçbir şekilde hesaba ulaşım gerçekleşmemektedir. Dondurma işleminde hesaba tekrar giriş yapıldığında hesap, son bırakıldığı şeklinde bulunabilirken aynı durum hesap silme işlemi için geçerli değildir. Aksine hesaba hiçbir şekilde erişim sağlanamamaktadır. Aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılmaya çalışılsa dahi giriş sağlanmamaktadır.